Empresa Motllística Olotina

Fabriquem tot tipus de motlles d'injecció de plàstic

Qui som?

 

Emol és una empresa dedicada a la fabricació de motlles d'injecció de termoplàstics. Ubicada a Olot (Girona) des de l'any 1988, a Emol disposem d'una plantilla d'experts multidisciplinars capaços de dissenyar i construir tot tipus de motlles industrials tenint en compte sempre els requeriments geomètrics, els de producció i els marcats pel client.

 

Emol té una superfície de 600 m2, dins els quals s'hi troba l’oficina tècnica que disposa de múltiples sistemes CAD/CAM, i el taller, que disposa de totes les eines tècniques i tecnològiques necessàries per a la fabricació dels nostres productes.

 

¿Quienes somos?

 

Emol es una empresa dedicada a la fabricación de moldes de inyección de termoplásticos. Ubicada en Olot (Girona) desde el año 1988, a Emol disponemos de una plantilla multidisciplinar capaz de diseñar y construir todo tipo de moldes industriales teniendo en cuenta siempre los requerimientos geométricos, los de producción i los marcados por el cliente.

 

Emol tiene una superficie de 600 m2, en los cuales se encuentra la oficina técnica que dispone de múltiples sistemas CAD/CAM, y el taller, que dispone de todas las herramientas técnicas y tecnológicas necesarias para la fabricación de nuestros productos.

Congue conubia nunc donec arcu

Vivamus integer a quisque hac vestibulum inceptos nisi viverra nisl scelerisque, imperdiet placerat netus adipiscing porttitor taciti primis lacinia viverra.

Ante consequat lorem