Balneari de Porcar

Visita guiada a les Fortificacions de Tortosa amb la tècnica de la Marxa Nòrdica i el Balneari de Porcar, exercici físic de fàcil pràctica i gran rendiment.

 

Passeig de les fortificacions en marxa nòrdica

 

Primers diumenges de mes. Cultura saludable. Conèixer part de les muralles defensives de Tortosa millorant alhora la salut i el benestar.

 

Monitors especialitzats. Iniciació a la tècnica del NW. Entrada al Centre d'Interpretació de les Avançades de Sant Joan.

 

Lloc de trobada: Museu de Tortosa. Rambla Felip Pedrell, 3

 

Geolocalització: 40º48'57 '' N 0º31'19 '' E

 

Hora: des de 09:45 fins a 12: 45h

 

Descripció: La Marxa nòrdica o Nordic Walking és una modalitat esportiva d'exercici físic que consisteix en caminar amb l'ajuda de pals. La Ruta de les fortificacions ens portarà al Castell de la Suda i a les Avançades de Sant Joan en una visita guiada caminant co l'ajuda dels pals de NW. Activitat apta i recomanable per a qualsevol persona i estat de forma. Després d'una sessió d'iniciació a la tècnica del NW i d'exercicis previs, s'inicia una ruta d'unes 2 hores que inclou la visita al Centre d'Interpretació de les Avançades de Sant Joan i s'acaba la ruta amb exercicis d'estiraments i relaxació . L'ús dels pals és recomanat però opcional.

 

Recomanacions: Roba còmoda, sabatilles d'esport, motxilla o ronyonera per aigua.

Inscripció prèvia

Més info a infogubi@gubiana.com o 637085052

Preu: 10 € / p Inclou monitor / guia, visita al Centre d'Interpretació de les Avançades de Sant Joan i préstec de pals de NW. Menors de 10 anys 5 €