CamĂ­ de Sant Jaume

El Camí de Sant Jaume de l'Ebre és un dels recorreguts oficials del Camí de Sant Jaume Català

Es comença al Portal del Romeu de Tortosa i té els seus orígens en el segle XII, quan la ciutat medieval, gràcies al seu actiu port fluvial, rebia una gran afluència de viatgers de tot el món, algun dels quals iniciava aquí el seu Camí a Compostel·la.

 

 

El recorregut urbà per la ciutat ens submergeix en el passat i ens posa en contacte amb les motivacions d'aquells que ens van precedir. També es pot començar a recórrer el Camí des del Muntell de les Verges, en l'actual línia de costa mediterrània (dues etapes prèvies a Tortosa).

Aquesta ruta Jacobea passa per Saragossa i arriba fins a Logronyo on s'ajunta amb el Camí Francès. Són més de 1.000 km de recorregut per fer en 44 o 48 etapes, segons ritmes i condicions, amb la possibilitat d'arribar a Finisterre. Realitzant aquesta ruta estarà caminant de mar a mar, d'Orient a Occident, seguint el camí diari del Sol.

Oferim serveis d'informació, obtenció de credencials, visites guiades a Tortosa, contactes, transport de motxilles i / o bicicletes i suport logístic. (Organització del Camí de Sant Jaume per a grups a aquests i altres trams).