Qui som?

de del

Ecoturisme responsable.

Empresa guardonada amb la medalla del Turisme de Catalunya 2009.

 

 

Gubiana dels Ports SL, hem nascut des de la iniciativa privada amb una finalitat i uns objectius que van més enllà dels purament empresarials. Tenim la raó social a Roquetes (Baix Ebre) des d'on desenvolupem les nostres activitats en tres àmbits relacionats entre si: Natura, Turisme i Educació Ambiental.

 

Amb els nostres serveis, pretenem donar a conèixer als escolars, joves, adults i públic en general, les característiques d'aquestes terres ... incloent-hi els paratges més emblemàtics del Parc Natural dels Ports, del riu Ebre, els nuclis urbans i rurals de la zona, així com la història de la nostra gent. Es tracta d'aprendre del medi (natural, rural, urbà ...), descobrint la seva debilitat i fomentant els hàbits de respecte i les actituds de responsabilitat necessàries per al seu desenvolupament sostenible.

 

Som empresa col·laboradora del Parc Natural dels Ports. Això representa treballar en la línia de protecció i conservació de les nostres muntanyes, promovent el coneixement i la divulgació de les seves característiques, des del respecte i la preservació de l'entorn. Tenim guies i monitors del Parc Natural dels Ports, formats específicament en el coneixement del patrimoni natural dels Ports i avalats pel propi Parc.

SERVEI DE GUIES DEL PARC NATURAL DELS PORTS

 

Descobrir les belleses naturals del massís dels Ports, la seva orografia, la botànica, la fauna, les font i els paisatges, així com retrobar les històries oblidades d'aquells que van subsistir per aprofitar-se dels recursos, és ara possible de la mà de Gubiana, la reina encantada del Port que et convida a conèixer les terres màgiques del sud de Catalunya.

 

Monitors i guies del Parc Natural dels Ports, especialitzats en el coneixement del "Patrimoni naturals dels Ports", l'acompanyaran quan i on volguéssim.

 

Rutes a la carta, a peu o en vehicles tot terreny, condicions a convenir