• Feugiat curabitur varius nam a

  • Ligula viverra sapien imperdiet vestibulum aenean!

  • Ligula ipsum placerat praesent ut porta sem aenean

  • Tellus leo mauris gravida litora sagittis interdum

  • Arcu sapien venenatis pellentesque mi lacus leo eu

Coneix el Riu Ebre

L'Ebre és el riu més cabalós de la Península Ibèrica i l'únic gran riu peninsular que desemboca a la Mediterrània. Neix a Fontibre (Reinosa) al vessant sud de la Serralada Cantàbrica i travessa les comunitats de la Rioja, Aragó fins arribar a Catalunya on desemboca a la mà formant un ampli delta, declarat Parc Natural des de l'any 1983. Durant el seu recorregut de poc més de 900km davalla entre les muntanyes dels Pirineus, al nord, el Sistema Ibèric, al sud. Recull les aigües dels rius del vessant meridional dels Pirineus (Arga, Aragó, Gállego, Cina ¡Segre) i del vessant nord-est de la serralada Ibèrica (Jalón, Jiloca, Guadalop i Matarranya). Les seves aigües s'aprofiten en nombrosos punts per al regadiu mitjançant canals com l'Imperial, el Tauste i, al tram final, els canals de la dreta i l'esquerra de l'Ebre que neixen a l'assut de Xerta. El seu cabal es regula principalment des dels embassaments de Mequinensa i Riba-roja.

Cursus eu elementum suscipit a

Sodales tempor ipsum convallis est condimentum a placerat, taciti elit magna interdum egestas feugiat, hendrerit quisque in habitasse tristique ullamcorper.

Felis quisque et per

Consectetur luctus condimentum

Blandit lacus ultricies in praesent hendrerit orci, sodales litora risus bibendum urna pellentesque ultrices, senectus pellentesque lectus vulputate in.

Cras lacinia blandit

Etiam netus ultrices orci enim

Maecenas nec lacus quam justo condimentum orci nisl viverra erat commodo risus, aliquam iaculis sagittis tempor tincidunt semper aliquet felis massa blandit.

Nunc nibh vulputate!

Nisi iaculis mattis enim fusce

Odio lorem habitant et diam semper, eget morbi duis donec taciti augue, convallis eget tempus augue. Condimentum justo lorem eget sodales, gravida ullamcorper.

Libero eleifend urna