Ruta 3 Reis

A 1.356 m sobre el nivell del mar al centre del mass√≠s muntany√≥s dels Ports s'al√ßa el Tossal dels Tres Reis. Des del seu cim es visualitzen al mateix temps, Vall de Roures, Pen√≠scola, les serres de Caro, del Montsi√† i de Penyagolosa, la Mediterr√†nia, i m√©s i m√©s terres aragoneses, valencianes i catalanes que es despleguen als ulls del visitant que, girant sobre si mateix, √©s capa√ß de contemplar un horitz√≥ de 360¬ļ sense cap impediment.


El seu nom √©s incert, en els documents m√©s antics se l'anomena Serra del Castell Marroqu√≠, per√≤ en algun moment de la seva llarga hist√≤ria, el seu nom va canviar i ara es coneix com Tossal del Rei o Tossal dels 3 Reis. El lloc t√© alguna cosa de m√†gic i com a tal t√© una llegenda. Diu la tradici√≥ popular que en el seu cim √©s reunien fa molts anys els mandataris dels tres territoris ve√Įns per parlar dels seus assumptes, des d'una posici√≥ de for√ßa, sense sortir cap d'ells del seu territori.


Ara a part de les carreteres convencionals que uneixen les tres ciutats, es potencien les rutes per recórrer a peu, en bicicleta, a cavall o en 4x4.


Us oferim conèixer aquestes terres de paisatges extraordinaris solcats per senders solitaris i camins ancestrals plens de vestigis del passat, amb els nostres serveis de:


Excursió al Tossal dels 3 Reis.

Suport a altres rutes a peu o en bicicleta (tacks, guies ...)